fbpx
Політика

Рибак позбавив слова Ігоря Мірошниченка за свист у сесійній залі

У ході сьогоднішнього пленарного засідання сесії Верховної Ради спікер Володимир Рибак відчитав народного депутата від фракції «Свобода» Ігоря Мірошниченка за недотримання регламенту. Справа в тому, що свободівець під час розгляду чергового питання порядку денного дозволив собі свистіти в сесійній залі. Це розлютило голову парламенту. У підсумку він позбавив Ігоря Мірошниченка можливості кидати репліки з обговорюваних сьогодні питань.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Варто відзначити, що за регламентом кожен народний депутат має право на репліку у разі, якщо його прізвище згадується в ході виступу будь-кого з парламентарів.

«Я хочу попередити народного депутата Ігоря Мірошниченка: Не свистіть в залі! Це не парламентська форма роботи! Це сесійна зала, а не мітинг. Ніякої репліки ви сьогодні не отримаєте. Не свистіть у залі. Ось вам і вся репліка!», – заявив в ході пленарного засідання Володимир Рибак.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: