fbpx
Політика

Єфремов: Голосування щодо посилення гарантій незалежності суддів буде відображати позицію фракцій щодо євроінтеграції України

Те, як проголосують народні депутати за законопроект про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів буде відображати позицію парламентських фракцій щодо Угоди про асоціацію з Євросоюзом та євроінтеграції України в цілому. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив сьогодні голова фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

При цьому він підкреслив, що ще на вчорашньому засіданні у спікера Володимира Рибака голови фракцій домовилися, що кожна політична сила буде самостійно вирішувати, підтримувати даний законопроект чи ні під час самого голосування.  

Водночас регіонал підкреслив, що зміни щодо посилення гарантій незалежності суддів обов’язково необхідно внести до Конституції до Саміту східного партнерства, який, як відомо, має відбутися наприкінці листопада 2013 року в Вільнюсі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми повинні його прийняти до саміту у Вільнюсі. Тому голосування або неголосування кожної фракції за зміни до Конституції будуть позицією фракції щодо угоди про асоціацію», – резюмував Олександр Єфремов.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: