fbpx
Шоу-бізнес

Філіп Кіркоров розповів про дітей Алли Пугачової

 Колишній чоловік Примадонни російської естради і близький друг сім’ї Філіп Кіркоров з великою радістю поділився з журналістами новими подробицями про новонароджених двійнят Алли Пугачової і Максима Галкіна.

 Вже ні для кого не секрет, що 18 вересня Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками. В одному з московських пологових будинків під наглядом лікаря Марка Курцера сурогатна мати народила зоряному подружжю двійнят – хлопчика Гаррі і дівчинку Єлизавету.

 Син з’явився на світ першим, «обігнавши» свою сестричку на кілька хвилин. Вага хлопчика склала 2950 грам, а зріст – 50 сантиметрів. Дівчинка ж при народженні важила 2400 грам.

 Безумовно, шанувальники Пугачової вкрай заінтриговані і хочуть якомога більше дізнатися про новонароджених малюків, про те, на кого вони схожі, чому зіркові батьки дали їм саме такі імена і так далі.

 На деякі з цих питань відповів Філіп Кіркоров, який одним з перших побачив двійнят. Поп – король сказав: «Донька – точна копія Алли, а хлопчик разюче нагадує Максима. Ось тільки наживо діточок нам не показали, поки на відео. Коли ми вчора приїхали до Бруд відзначати цю радісну подію, Гаррі та Ліза вже відпочивали».

 За матеріалами: Viva!

Читайте також: