fbpx
Спорт

Повєткін залишився незадоволений роботою судді під час бою з Кличком

 Менеджер російського боксера Олександра Повєткіна повідомив про те, що вони збираються оскаржити суддівство під час поєдинку проти Володимира Кличка.

 Крім того, представник Повєткіна також заявив, що вони мають намір наполягати на проведенні матчу – реваншу. При цьому він визнає, що можливо зараз їм і не вдасться провести повторний поєдинок, але команда Повєткіна все ж впевнена, що рано чи пізно це станеться.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Що ж до судді Луїса Пабона, який працював під час бою Кличко – Повєткін, то команда російського боксера буде домагатися, щоб його усунули на рік від роботи.

 Втім, і це ще не все – команда Повєткіна наполягатиме на тому, щоб рейтинг їх боксера не знизився, і таким чином він отримав можливість якомога швидше вийти на бій проти Володимира Кличка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Представники Повєткіна вважають, що під час суботнього поєдинку Володимир Кличко боксував «брудно», а суддя ніяк на це не реагував, за винятком одного з останніх раундів, коли з Кличка все ж зняли одне очко.

 Як повідомив старший тренер Повєткіна Олександр Зімін, мова йде про постійне нависання Кличка на російського боксера, а також відштовхування і підкручування в різні сторони.

 За матеріалами: Lifenews.ru

Читайте також: