fbpx
Футбол

Тренер збірної Польщі прокоментував майбутній матч з Україною

 Головний тренер національної збірної Польщі Вальдемар Форналік назвав реваншем за поразку майбутню гру з українською збірною. Про це повідомляють ЗМІ.

 Домашня поразка від української команди з рахунком 1:3 досі стоїть перед очима наставника національної команди Польщі, заявив Форналік.

 Тренер польської збірної прокоментував майбутній матч зі збірною України на стадіоні «Металіст» як «своєрідний» реванш за весняну поразку. Згідно зі словами 50 – річного тренера, головним завданням на сьогодні для його футболістів є перемога в матчі зі збірною України в Харкові.

 Також Форналік пояснив виклик у збірну Маріуша Левандовскі. Одним з факторів виклику Левандовскі до збірної тренер назвав гарне знання українського футболу польським захисником.

 Не оминув увагою наставник поляків і проблеми в національній команді, серед них він відзначив певні труднощі в захисній лінії, а особливо на лівому фланзі.

 Нагадаємо, що національна збірна України 11 жовтня цього року в Харкові в рамках групового раунду Чемпіонату світу-2014 проведе поєдинок проти збірної Польщі.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: