fbpx
Футбол

Лікар збірної України розповів про самопочуття Романа Безуса

Лікар національної збірної України В’ячеслав Попов розповів журналістам про самопочуття півзахисника столичного «Динамо» Романа Безуса.

«Все в порядку. Я не буду надто багато говорити про його самопочуття. Але стан Безуса дозволяє йому працювати в загальній групі. Цю роботу він розпочав ще в київському «Динамо», він знаходиться під дуже серйозною увагою клубних лікарів. Вони передали півзахисника разом з відповідними документами, і він перебуває під ретельним контролем в національній команді», – повідомив Попов.

Також лікар збірної України зазначив, що про ігровий режим для Романа Безуса ще рано говорити.

Нагадаємо, що матч відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 в Бразилії між збірною України та командою Польщі пройде 11 жовтня цього року в Харкові. Нагадаємо, як стало відомо, гра пройде при заповнених трибунах ОСК « Металіст».

Необхідно відзначити, що за 2 тури до закінчення відбіркового турніру Чемпіонату світу-2014 роки національна збірна України з 15-ма очками займає другу позицію в групі. Стільки ж очок у збірної Чорногорії. У лідируючоъ команди Англії на одне очко більше – 16, а у поляків – 13.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: