fbpx
Спорт

Степаненко: “Не дамо полякам розслабитися ні на хвилину”

 Гравець збірної України Тарас Степаненко розповів про те, як підопічні Михайла Фоменка проводять підготовку до одного з найважливіших матчів у відбірковому етапі.

 «Для нас дуже добре те, що ми граємо вдома. На щастя, нас зможуть підтримати наші вболівальники. Ми чудово розуміємо, що нам потрібна тільки перемога. Ми віддамо всі сили і будемо битися до кінця, не даючи супернику ні хвилини для відпочинку», – заявив гравець донецького «Шахтаря» і збірної України.

 Також Степаненко відзначив і сильні сторони майбутнього суперника, назвавши лінію атаки – однією з найсильніших в команді. Крім цього, Тарас відзначив і флангових півзахисників.

 «Збірна Польщі активно діє в пресингу. Що стосується оборони, то вона у них слабша. Вчора нам показали кілька матчів за участю збірної Польщі. Що я можу сказати… Весела у них атака», – додав український гравець.

 Нагадаємо, що матч між Україною та Польщею відбудеться 11 жовтня в Харкові. У даному матчі українській збірній необхідна лише перемога. Збірна України знаходиться на другому місці у відбірковій групі до ЧС -2014. Лідером групи є англійці.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: