fbpx
Політика

Симоненко: “МВФ не надасть кредиту Україні”

 За словами лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, Міжнародний валютний фонд не надаватиме Україні кредит розміром14 мільярдів доларів навіть в тому випадку, якщо станеться офіційне підписання угоди з Європейським союзом. Про це комуніст заявив під час прес – конференції.

 Також Петро Симоненко додав, що в даний момент Європа загрузла в глибокій фінансовій кризі. На думку комуніста, першочерговим завданням Міжнародного валютного фонду буде врегулювання грошових взаємин у рамках загальноєвропейської структури.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Зверніть увагу на те, що після свого переобрання канцлер Німеччини Ангела Меркель зробила заяву про те, що Греція та Іспанія можуть не розраховувати на додаткову фінансову допомогу від країн – донорів. Невже ви думаєте, що фінансова допомога заходу буде надана Україні?», – заявив лідер українських комуністів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім цього, лідер КПУ нагадав усім фразу українського президента про те, що саме Україна рятуватиме Європу від фінансової кризи, а вже ніяк навпаки.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: