fbpx
Політика

Путін готовий захищати російський ринок в разі негативних наслідків підписання УА між Україною і ЄС

Президент Росії Володимир Путін не виключає, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом може мати деякі негативні наслідки економічного плану для російсько-українських відносин. У разі, якщо Росія почне відчувати якийсь збиток, глава держави готовий захищати власний ринок і для цього буде приймати всілякі заходи. Про це він заявив в ході прес-конференції на Балі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ми співпрацюємо, допомагаємо Україні, нашим українським партнерам, нашим друзям. Але якщо ми побачимо, що підписаний документ підриває наш власний ринок, ми будемо змушені вживати відповідних заходів щодо захисту свого власного ринку», – заявив Володимир Путін.

У той же час він упевнений, що в політичному сенсі відносини між Україною і Росією жодним чином не зміняться. І навіть після підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, Росія буде продовжувати співпрацю з Україною в звичайному режимі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: