Питання Тимошенко не стосується євроінтеграції – Олійник

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що Юлія Тимошенко нарешті має сама визначитися з тим, чого вона хоче. Відповідним чином депутат прокоментував прохання Яценюка підтримати клопотання про помилування екс-прем’єра.

Як зазначив Олійник, сама Тимошенко чомусь з таким клопотанням ні до кого не зверталася. Він вважає, що якщо Тимошенко дійсно невинна, як говорить, то повинна домагатися виправдувального вироку.

Володимир Олійник дотримується позиції, що всі кримінальні справи мають бути розслідувані, але Тимошенко, як він каже, нічого для цього не робить і просто ігнорує судові засідання.

Related Post

«Ніхто не вірить в те, що вона хоче йти до суду, але її начебто не пускають. Тоді як її присутність у суді могла б значною мірою вирішити відповідні питання», – зазначив депутат.

Примітно, що Олійник стверджує, що президент і чинна влада також зацікавлені у вирішенні питання Юлії Тимошенко, але при цьому розуміють, що необхідно діяти так, щоб не порушити правовий порядок в країні.

Крім того, він вважає, що питання Тимошенко ніяк не стосується  євроінтеграції. Депутат упевнений, що Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом буде підписана за будь-яких обставин.

Leave a Comment