fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Проблему можна вигадати на рівному місці», – Федецький

Захисник «Дніпра» та національної збірної України Артем Федецький прокоментував незавершений матч з «Металістом». Крім того, українець заявив про те, що не до кінця розуміє, чому на «Арену Львів» в УЄФА наклали п’ятирічну дискваліфікацію.

Зокрема, Федецький розповів, чи було справедливим рішення дограти матч з «Металістом».

«А як би ви хотіли? Щоб нам зарахували поразку – 0:3? Думаю, це було правильне рішення. Зустрічалися команди з серйозними турнірними завданнями і гравцями. Навіщо потрібно подавати якісь апеляції?», – заявив українець.

Він вважає, що між такими командами з’ясуватися все має на футбольному полі. На думку Федецького, рішення дограти другий тайм – найоптимальніше, яке можна було прийняти в цьому випадку.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Також у Федецького запитали, чи обговорював він ситуацію, що склалася зі «збірниками» з «Металіста» – Девічем і Едмаром. Федецький відповів, що зараз головне – це вдалий виступ національної збірної України, а «клубні справи відійшли на другий план».

«Думаємо про найближчий матч проти Польщі: нам необхідно успішно зіграти в Харкові», – заявив українець.

Крім того, Артем Федецький вважає, що дискваліфікація «Арени Львів» є несправедливою. Нагадаємо, що львівський стадіон не зможе приймати матчі відбіркового циклу на чемпіонат світу-2018.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Щодо мене, то, граючи проти збірної Сан-Марино, я відчував лише підтримку трибун – емоційну і позитивну. Чи були якісь вигуки на адресу Едмара? Чесно кажучи, я не помітив цього. Так, були петарди і файєри, за це нас можна штрафувати. А з приводу символів… Тут заявляли про номер "88", який начебто не рекомендований. Цілком можливо, що наступного року табу накладуть і на число "35". Скажу вам так: проблему подібного роду можна вигадати на рівному місці», – підсумував Федецький.

За матеріалами: sport express.ua

Читайте також: