fbpx
Кінотеатри

Мілла Йовович зніметься в черговому трилері

Мілла Йовович в черговий раз врятує світ. Тепер голлівудській актрисі з російським корінням належить виконати головну роль у трилері «Вцілівша».

Головна героїня нової картини – американка, що працює в лондонському посольстві. В її завдання входить розслідування діяльності терористичних організацій, однак вона сама стає обвинуваченою у злочинах, яких не скоювала. Тікаючи від переслідувачів, героїня Мілли Йовович намагається зупинити терористів, які мають намір влаштувати вибух у Нью-Йорку.

Компанію Йовович на знімальному майданчику складуть Пірс Броснан і Емма Томпсон, за режисерський пульт встане Джеймс Мактіг (автор фільмів «V означає Вендетта» і «Ворон»). Зйомки трилера «Вцілівша» стартують на початку наступного року. Про те, коли стрічка вийде на широкі екрани, поки не уточнюється.

Останнім фільмом за участю Мілли Йовович є п’ята серія «Оселі Зла» з підзаголовком «Відплата». Ця картина з бюджетом 65 мільйонів доларів, що вийшла в прокат восени минулого року, зібрала в прокаті близько 240 мільйонів доларів. Зараз актриса готується до роботи над фільмами «Цімбелін» , «Оселя зла – 6» та «Нестримні-3».

«Оселя Зла: Відплата» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: