fbpx
Політика

Бондаренко: недружня політика з боку Росії свідчить про одне – Україна на правильному шляху

 Народний депутат України від фракції «Партії регіонів» Олена Бондаренко вважає, що Росія хоче будь-якою ціною зірвати підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Однак образи і погрози з російського боку свідчать лише про одне – Україна вибрала правильний шлях.

 «У розпачі від того, що Україна неслухняна, російські політики вдаються до образ, погроз і страшилок, що викликає в українців лише подив і підвищує впевненість у тому, що ми точно на правильному шляху», – заявила вона.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 У той же час Олена Бондаренко не виключає, що українська опозиція у зв’язку з неоднозначною політикою з боку Росії може актуалізувати низку важливих тем. Зокрема, про відмову України від позаблокового статусу і зближення з НАТО, питання подальшого перебування в Севастополі російського флоту.

 А ось торговельні війни між сусідніми державами можуть негативно позначитися, в першу чергу, на жителях прикордонних районів. Не виключено, що саме вони гостро сприймуть обов’язкове введення закордонних паспортів з 2015 року. У той же час регіоналка нагадала, що український уряд неодноразово піднімав питання про спрощення перетину кордонів для жителів прикордонних областей Росії та України, але російська сторона до цих пір всі пропозиції відкидала.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: