fbpx
Міжнародна економіка

У Литви немає зацікавленості в поверненні молока до Росії – Онищенко

 Сьогодні, 8 жовтня, головний санітарний лікар Російської Федерації Геннадій Онищенко заявив, що не спостерігає з боку литовських чиновників ніякої зацікавленості в поверненні молочної продукції до Росії. Також голова Росспоживнагляду додав, що, якщо виробники молочної продукції з Литви хочуть повернутися на російський ринок, то він готовий з ними провести прямі консультації.

 «Судячи з усього, у литовських чиновників просто немає ніякої зацікавленості в тому, щоб молочна продукція знову була на російському ринку. Ми готові обговорити дані питання безпосередньо з виробниками, однак поки ми не бачимо зацікавленості», – заявив Геннадій Онищенко.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 За словами Онищенка, литовське молоко, після того, як на нього було введено заборону, на територію Російський Федерації не надходить. «Вся литовська молочна продукція коштує. І нехай говорять, що хочуть», – додав головний санітарний лікар країни.

 Нагадаємо, що ембарго на молочну продукцію з Литви було введено вчора, 7 жовтня. У Росспоживнагляді виявили численні порушення законодавства в галузі захисту прав споживачів. Також порушення були виявлені та законодавстві у сфері санепідеміологічного благополуччя людини.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: