fbpx
Інновації

Станцію метро “Теремки” можуть здати в експлуатацію вже в листопаді

 Заступник голови Київської міської адміністрації Михайло Костюк заявив, що станція метро «Теремки» може бути здана в експлуатацію вже в листопаді, тобто в заплановані раніше терміни. Про це Костюк заявив під час спілкування з журналістами, відповідаючи на запитання, коли саме відбудеться відкриття даної станції метро.

 «В даний момент все йде за планом. Відкриття не відкладається. Були проблеми, пов’язані з дощами. Сталося затоплення деяких територій. В даний момент ми ліквідуємо всі неполадки. Також хочу відзначити, що Олександр Попов шукає джерело фінансування, і я сподіваюся, вже в листопаді станція буде здана в експлуатацію», – заявив заступник голови Київської міської адміністрації.

 Нагадаємо, що ще в серпні інспекцію столичного метрополітену провів особисто сам прем’єр – міністр України Микола Азаров. Тоді прем’єр заявив, що станція «Теремки» буде здана в експлуатацію вже через півтора місяці. Також Азаров додав, що після відкриття даної станції метробудівці розпочнуть будівництво іншої лінії метро у напрямку до столичного житлового масиву Троєщина.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: