fbpx
Політика

Штефан Фюле відвідає Україну в рамках офіційного візиту 11 жовтня

На цьому тижні відбудеться візит в Україну Європейського комісара з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефана Фюле – людини, від якої багато в чому залежить доля підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Візит Штефана Фюле до України запланований на 11 жовтня. У ході офіційного візиту планується, що Штефан Фюле проведе зустріч з представниками української влади, а також опозиції. Під час круглого столу, участь в якому візьмуть і представники низки громадських організацій, будуть обговорюватися питання з підготовки до Вільнюського саміту, запланованого на листопад поточного року.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що саме під час цього саміту і очікується підписання Угоди про асоціацію.

Очікується, що під час візиту в Україну Штефана Фюле обговорюватимуться питання, щодо порядку денного саміту Східного партнерства. Крім того, будуть розглянуті подальші кроки ЄС і України після підписання документа.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Під час візиту Штефана Фюле в Україну запланована конференція на тему "Шлях до Східного партнерства".

За матеріалами: УНН

Читайте також: