fbpx
Спорт

Шарапова не буде брати участь в підсумковому турнірі WTA

 Російська тенісистка Марія Шарапова через травму правого плеча пропустить підсумковий турнір Жіночої тенісної асоціації.

 Спортсменка заявила, що їй дуже шкода відмовитися від поїздки в Стамбул, так як вона «закохана в місцевих уболівальників», які так емоційно підтримують тенісисток під час матчів. "Дуже засмучена, що не зможу виступити в Стамбулі в цьому році. Турецькі вболівальники дуже добре і тепло приймали нас щороку. Мені щиро буде не вистачати їх енергетики", – додала третя ракетка світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На сьогодні участь у стамбульському турнірі підтвердили Серена Вільямс (США), Вікторія Азаренко (Білорусь), Агнешка Радванська (Польща), Лі На (КНР), Петра Квітова (Чехія), Сара Еррані (Італія) та Олена Янкович (Сербія).

 Останній раз Марія Шарапова виходила на корт у серпні, від участі у Відкритому чемпіонаті США (US Open) російська тенісистка відмовилася через травму стегна. Раніше в підсумкових турнірах WTA Шарапова виступала шість разів. Десять років тому вона стала переможницею цього чемпіонату, в 2007 і 2012 роках доходила до фіналу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: ІТАР – ТАСС

Читайте також: