fbpx
Спорт

Повєткін бажає реваншу

 У своєму черговому інтерв’ю російський боксер – важкоатлет Олександр Повєткін повідомив, що збирається домогтися права на проведення ще одного поєдинку з чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком.

 «В даний момент я абсолютно нормально себе почуваю. Поразка анітрохи мене не зламала – я буду продовжувати рухатися вперед і вперед. Я хочу перемагати і протягом року я збираюся стати обов’язковим претендентом, тим самим я зможу домогтися ще одного бою з Володимиром Кличком, в якому я все зроблю для перемоги. Я ставлюся з повагою до всіх. У майбутньому я виправдаю надії всіх тих, хто вболівав за мене і надавав мені підтримку», – заявив російський важкоатлет Олександр Повєткін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Своєю чергою, представники Володимира Кличка заявили, що повторного поєдинку з Повєткіним не буде. Про це заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

 Нагадаємо, що бій між росіянином Олександром Повєткіним і українцем Володимиром Кличком відбувся 5 жовтня в Москві. Переможця бою вдалося визначити лише по закінченню 12 раундів. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Володимир Кличко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: liga.net

Читайте також: