fbpx
Музика

Фонд “Нічліжка” організував рок-концерт на підтримку безпритульних

 Співробітники благодійної організації «нічліжка» проведуть в Санкт – Петербурзі 2 листопада концерт, на який запрошені такі рок – виконавці, як Борис Гребенщиков, Женя Любич, групи "Ногу свело" і Zorge. Всі кошти, зібрані на заході, підуть на допомогу безпритульним.

 "Завдяки допомозі музикантів і клубу ми зможемо подарувати дах кільком десяткам осіб, які отримають можливість повернутися до звичайного життя. Цей концерт дозволить нам в черговий раз звернути увагу суспільства на проблему бездомності", – заявив директор "нічліжки" Григорій Свердлін.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 На гроші, отримані від концерту, планується організувати роботу найбільшого в Санкт – Петербурзі притулку для бездомних. Вартість квитка на рок – концерт – 800 рублів. Цих коштів достатньо для того, щоб оплатити три дні проживання бездомної людини в притулку, розповіли організатори заходу. Минулого року в результаті подібної акції вдалося зібрати 650 000 рублів.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Юрій Шевчук і група ДДТ, які не зможуть взяти участі у благодійному концерті, перерахували на рахунок «нічліжки» 250 000 рублів.

Гребенщиков на минулорічному концерті "Нічліжки" (відео)

:

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: