fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Криму зник безвісти чоловік порноактриси Олени Беркової

 Інформаційна служба Управління МВС України в Севастополі розповсюдила повідомлення про зникнення 37- літнього Володимира Савро – чоловіка російської порноактриси Олени Беркової. Сама Беркова ніяк ситуацію не коментує, зате з часу події на її сторінках у соціальних мережах з’явилося безліч спільних фотографій і зізнань у любові до чоловіка.

 За словами людей з оточення порнозірки, під час спільної роботи над новим кліпом в Севастополі чоловік Беркової пірнув і більше його ніхто не бачив.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Балаклавським РВ УМВС України в Севастополі встановлюється місцезнаходження Володимира Савро 16.06.1976 р.н., громадянина РФ, який 14 вересня, перебуваючи на території бази відпочинку «Палміда», пішов купатися в море і до теперішнього часу не повернувся. Він був одягнений в гідрокостюм чорного кольору», – йдеться в УМВС по Севастополю.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Перед поїздкою до Криму на персональному сайті Беркової з’явилося повідомлення про те, що новий кліп обіцяє бути «дуже гарячим».

 Олені Берковій 33 роки. Вона знялася у ряді фільмів категорії 18 + , брала участь у проекті «Дом- 2». Володимир Савро – їй четвертий чоловік.

У Криму пропал без вісти чоловік порноактриси Олени Беркової (відео):

За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: