fbpx
Футбол

Луческу: “Усі команди, де мені доводилося працювати, були найрезультативнішими”

 Наставник донецького «Шахтаря» Мірча Луческу заявив, що атакуючий футбол він сповідував завжди, незважаючи на те, в якому клубі він знаходився.

 «Де б я не працював – в Італії, Туреччині, Румунії і тут, в Україні – мої команди були найрезультативнішими. І це не залежало від того, в якому чемпіонаті ми виступали. Під моїм керівництвом у чемпіонаті Румунії «Динамо» Бухарест забило 130 голів в одному чемпіонаті! Тренував цей клуб я чотири роки. У першому моєму сезоні вони забили 60 голів, у другому 80, у третьому 100 і в останньому 130», – поділився своєю думкою румунський фахівець.

 Також зазначив Мірча Луческу і часи свого керівництва італійським «Інтером». За словами фахівця, протягом п’яти його перших матчів на домашній арені команда забила 25 голів.

 «У Туреччині було нітрохи не гірше. «Галатасарай» і «Бешикташ» забивали більше всіх. В Україні я дотримуюся тієї ж стратегії. Це мій стиль, мій спосіб готувати команду. Ми завжди будемо грати на перемогу, і це не залежить від того, з ким ми граємо і в якому турнірі. Однак ми також ніколи не забуваємо і про захист, адже організована гра саме на цій позиції дуже важлива», – підсумував Мірча Луческу.

 За матеріалами: korrespondent.net

 

Читайте також: