fbpx
Спорт

Фоменко: “Поляки хочуть помститися збірній України”

 Головний тренер національної збірної України Володимир Фоменко назвав гру проти команди Польщі «другим життям». Рульовий української збірної заявив, що з першого дня перебування у збірній для нього кожен матч – як останній. Нагадаємо, що матч відбіркового циклу до ЧС- 2014 між Україною та Польщею відбудеться 11 жовтня. Даний матч є вкрай важливим для української збірної, якій необхідна в даній зустрічі лише перемога.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Кожна наша гра була як остання. У нашої групи шанси потрапити у фінальну частину чемпіонату світу є в чотирьох збірних», – заявив наставник української збірної.

 Також Володимир Фоменко додав, що дуже важливим є той факт, що наша збірна зможе провести цей поєдинок за підтримки трибун. «Адже саме для вболівальників грає збірна. Саме тому їх називають дванадцятим гравцем», – додав керманич збірної України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що матч між збірною України та збірною Польщі відбудеться на стадіоні «Металіст» у Харкові. Зазначимо, що за рішенням міжнародної федерації футболу,  матч повинен був відбутися без глядачів. Проте пізніше дане рішення було змінено.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: