fbpx
Політика

Путін святкувати День народження не буде

 Володимир Путін відмовився від заходів з нагоди святкування свого Дня народження. Причиною відмови від святкувань став занадто щільний робочий графік президента. Нагадаємо, що сьогодні, 7 жовтня, Володимиру Путіну виповнився 61 рік.

 «У президента дуже щільний графік. Так що тут не до «відзначень». Всю ніч ми провели в літаку, після прильоту Володимир Путін відправився на захід і до цих пір ще не зупинявся. В даний момент проходить «двосторонка» , а після її закінчення буде вже північ. А завтра досить ранній початок. Тому, я вважаю, ніяких святкувань не буде», – заявив Пєсков.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Зазначимо, що на початку засідання саміту АТЕС лідер Індонезії Сусіло Бамбанг Юдхойоно, акомпануючи собі на гітарі, виконав пісню Happy Birthday to You, яку присвятив президентові Російської Федерації Володимиру Путіну.

 «Звичайно, було досить несподівано. Проте також було і дуже приємно, адже світові лідери заспівали пісню Володимиру Путіну під гітару. Як правило, часу на тривалі привітання не буває, і цей рік не є виключенням», – підсумував прес – секретар.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: