fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У правоохоронців немає нічого щодо вбивства судді Трофімова – Москаль

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Геннадій Москаль вважає, що глава МВС України Віталій Захарченко повинен визнати профнепридатність в розкритті вбивства судді Трофімова і його сім’ї. При цьому депутат зазначає, що готовий допомогти правоохоронцям у розслідуванні цієї справи. Як відомо, Москаль раніше працював у відділеннях МВС у Криму, Дніпропетровську та Закарпатській області.

За словами Москаля, він зв’язувався зі своїми знайомими з Харкова і цікавився цією справою, але ті сказали, що про вбивство Трофімова можна забути, так як у правоохоронців немає жодних зачіпок у цій справі. Москаль вирішив нагадати, що Захарченко раніше говорив про протилежне – про наркоманів, нібито причетних до вбивства і про нову «цікаву інформацію» у цій справі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Думаю, найцікавіше в цій "інформації" це те, що міліція за нинішньої влади перетворилася на купу професійних імпотентів, нездатних виконувати свою основну функцію», – заявив депутат.

Він вважає, що МВС вже давно б «повісило» це вбивство на якогось бомжа або наркомана, якби не специфіка злочину. Нагадаємо, що Трофімову та членам його сім’ї відрізали голови, які, до слова, так і не були знайдені.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Як стверджує Москаль, він вже пропонував Захарченку скористатися допомогою генералів міліції, які зараз є депутатами. Зокрема  йдеться про Віталія Ярему з «Батьківщини» і Миколу Паламарчука з «УДАРу».

«Але Захарченко, мабуть, побачив у цьому політику. Тому можна включити в цю групу і генералів-регіоналів – Володимира Малишева, Миколу Джигу і Івана Мирного», – зазначив депутат.

Суддя Фрунзенського районного суду Харкова Володимир Трофімов разом зі своєю дружиною, а також сином і невісткою були виявлені обезголовленими у власній квартирі 15 грудня минулого року.

Читайте також: