fbpx
Шоу-бізнес

Святослав Вакарчук побував на весіллі в Ірландії

 В Інтернеті з’явилися нові фотографії, на яких чітко видно, що Святослав Вакарчук та його кохана Ляля Фонарьова у весільних нарядах. Невже Святослав Вакарчук зв’язав себе узами шлюбу?

Пізніше з’ясувалося, що Святослав і Ляля просто напросто стали почесними гостями на весіллі близького друга Пола Найленда, яке буквально днями відбулася в мальовничому куточку Ірландії.

Святослав Вакарчук прибув на торжество в ролі боярина і, судячи з фотографій, у нього це вийшло відмінно. Елегантний темно-синій костюм, білосніжна бутоньєрка, і прекрасна щира посмішка Святослава – співакові йде образ джентльмена. Компанію популярному музиканту склала його цивільна дружина – стиліст Ляля Фонарьова, яка своїм зовнішнім виглядом більше скидалася на наречену, ніж на гостю. На Лялі було біле плаття, що ідеально облягає її фігуру.

Судячи  з фотографій, можна точно заявити, що образ нареченого і нареченої явно підійде Святославу Вакарчуку та Лялі Фонарьовій.

Нагадуємо, що Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова живуть у цивільному шлюбі протягом багатьох років, проте все ще не оформили офіційно свої відносини.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: