fbpx
Спорт

У зв’язку з естафетою олімпійського вогню в Москві обмежать рух транспорту

Як повідомлялося раніше, в неділю Олімпійський вогонь прибув до російської столиці з Греції і тепер смолоскипу Олімпіади належить побувати у великих і малих містах найбільшої країни світу, пройти через Північний полюс, опуститися на дно Байкалу і навіть побувати в космосі.

Напередодні перший етап естафети пройшов в Кремлі і на Красній площі, а з сьогоднішнього дня почнеться подорож столичними вулицями. Старт руху факела дадуть в парку Горького, де вже з полудня будуть проходити святкові заходи.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Звідти факел з олімпійським вогнем пронесуть через Пушкінську, Андріївську та Воробйовську набережні, Воробйовське шосе,  Мосфільмівську вулицю, Університетський проспект до МДУ, а потім на Оглядовий майданчик. Після цього на Воробйових горах відбудуться шоу в рамках Міжнародного фестивалю світла.

Протягом дня в різних районах російської столиці, за якими буде проходити маршрут руху Олімпійського вогню, буде перекриватися рух транспорту. У зв’язку з цим ДІБДР Москви звертається до всіх водіїв з переконливим проханням бути уважними і заздалегідь вибирати альтернативні маршрути руху.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: