fbpx
Право

Сергій Полонський вирішив змінити адвоката

 Російський бізнесмен Сергій Полонський, який в даний момент знаходиться в Камбоджі, заявив, що відтепер його права захищатиме інший адвокат. Дане рішення Полонський прийняв на своєму особистому острові під час візиту старших офіцерів поліції. Зазначимо, що поліцейські здійснили огляд острова, після чого заявили, що ніяких заборонених речовин на острові немає.

 «Всі мої договірні відносини з Діаною Татосовою розірвані. Моїм новим адвокатом призначений Олександр Карабанов», – заявив бізнесмен у своєму відеоролику. Відзначимо, що на даному відеозаписі Полонський знаходиться у дворі свого будинку разом з Карабановою.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Причиною розриву договірних відносин з Татосовою російський бізнесмен назвав її «недостатню професійну компетентність». Нагадаємо, що про призначення Карабанової Полонський вже повідомляв. Однак тоді він не говорив, що відмовиться від послуг Татосової.

 На другому відеоролику камбоджієць, одягнений у військову форму, заявляє про те, що він знаходиться на острові для забезпечення безпеки російського бізнесмена. За словами камбоджійця, він є начальником імміграційної поліції провінції Сіанук.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: