fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про рішення щодо матчу «Дніпро» – «Металіст»: Це виключно антиспортивне, що суперечить здоровому глузду рішення

 Ми повідомляли, що на своєму засіданні в понеділок дирекція української футбольної Прем’єр – ліги ухвалила рішення дограти перерваний через проблеми з освітленням матч 12 – го туру УПЛ «Дніпро» – «Металіст». Нагадаємо, що раніше харківський «Металіст» у своєму відкритому листі зажадав зарахувати дніпропетровському «Дніпру» технічну поразку. Цілком природно, що в «Металісті» рішенням дограти матч залишилися незадоволені. Можна припустити, що якби «Дніпру» зарахували технічну поразку, то своє невдоволення висловлювали б представники команди з берегів Дніпра і її вболівальники.

 Загалом, рішення прийнято і, напевно, у кожного любителя футболу є своя думка про його правильність чи хибність. Дата і час проведення матчу будуть визначені додатково, а тому в даний момент невідомо, коли ж уболівальники побачать продовження поєдинку «Дніпро» – «Металіст».

 Головний тренер харківського клубу Мирон Маркевич заявив, що у нього «телефон просто обривається – всі хочуть знати мою думку про події. А думка це проста – всі ми вчора стали свідками кричущого порушення». Мирон Богданович говорить про те, що 45 хвилин команда перебувала в невіданні, а пізніше було оголошено, що поєдинок у Дніпропетровську таки скасували. «Не варто забувати, що, крім чисто спортивної складової ризику були схильні і прості глядачі – непроглядна темрява на трибунах. Страшно уявити, чим все могло закінчитися», – каже тренер харківського «Металіста».

 Мирон Мркевич також звернув увагу, що для його команди проблеми на стадіоні стали не єдиними в Дніпропетровську. «Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити – довгий час не випускали, вигадуючи якісь смішні причини», – відзначає фахівець. « Коли сьогодні вранці мені сказали, що прийнято рішення про догравання, я не повірив у це. Це виключно антиспортивне, що суперечить здоровому глузду рішення. Будь-яка футбольна людина розуміє, що тут немає ніякої логіки», – підкреслює Мирон Маркевич і додає: «Чесно кажучи, за роки роботи у футболі я такого ще не бачив».

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: