fbpx
Шоу-бізнес

Пенелопа Крус розповіла про своє ставлення до сім’ї

 На минулому тижні в Лондоні відбувся спеціальний показ картини «Радник», яку приїхали представляти Пенелопа Крус, Хав’єр Бардем, Майкл Фассбендер і режисер Рідлі Скотт.

 Пенелопа Крус, нещодавно народивши доньку Луну, на прес – конференції повідомила журналістам не тільки про свою кар’єру, а й про особисте життя і про те, як же вона справляється з дітьми і роботою.

 Пенелопа Крус розповіла: «Я завжди була дуже сімейною людиною, мене так виховали з самого дитинства. Тому моя сім’я завжди буде в пріоритеті. Однак я повинна працювати, як і всі інші, але я обов’язково знайду спосіб балансувати».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 До слова, Пенелопа Крус розкрила секрет своєї стрункої і прекрасної фігури, про яку було сказано чимало втішних слів в останній час. Як каже акторка, дякувати за стрункість потрібно малюкам, адже, на думку актриси, секрет у тому, що вона постійно бігає з малюками, вона постійно в русі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадуємо, що Пенелопа Крус і її чоловік Хав’єр Бардем стали батьками  другий раз, 22 липня 2013 року. Перша дитина – син Лео – з’явився на світ в 2011 році.

 За матеріалами: People

Читайте також: