fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Суд залишив вирок Ярошенка в силі – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко повідомив про те, що суд залишив у силі вирок у кримінальній справі майора міліції Петра Ярошенка.

 Нагадаємо, що Ярошенко був визнаний винним у нападі на молоду вагітну дівчину, яку він по-звірячому побив і порізав ножем. Дівчина залишилася живлю, але от її ненароджена дитина загинула від ножа злочинця.

 «Від початку і до кінця я тримав справу на особистому контролі. Як ми дізналися згодом, ще в 1998 році бандит Ярошенко згвалтував дівчину – сироту з Борзнянського інтернату і втопив її. Тоді злочин зійшов з рук цього покидьки. Зараз він теж хотів відкупитися, але я не дав: особисто приїжджав на більшість судів і мітингів з вимогою справедливого покарання вбивці в погонах», – написав Ляшко в Facebook.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Він нагадав, що Ярошенко був засуджений до 14 років ув’язнення, а сьогодні, 7 жовтня, відбувся розгляд апеляції. На щастя, Апеляційний суд Чернігівської області не став виправдовувати злочинця Ярошенка і залишив вирок у силі.

 «Справедливість є, за неї варто боротися!», – прокоментував Ляшко цю новину.

 Слід зауважити, що адвокатом постраждалої Оксани Циганок був Олег Купрієнко – керівник Чернігівської обласної організації Радикальної партії України, лідером якої є Ляшко.

Читайте також: