fbpx
Футбол

12-й тур УПЛ. «Дніпро» – «Металіст». Харківські фанати знову «відзначилися» на «Дніпро-Арені»

 Керівник міліції громадської безпеки в Дніпропетровську Володимир Седлецький розповів про правопорушення, які сталися на вчорашньому матчі «Дніпро» – «Металіст».

 «Харківські вболівальники на "Дніпро – Арені" вирвали з коренем 310 сидінь. Після цього вони почали кидати сидіння в міліцію. Інцидент стався вже після того, як більшість уболівальників покинули "Дніпро – Арену"», – повідомив Седлецький.

 За його словами, міліціонери не стали затримувати харківських уболівальників, проте вирішили затримати 7 вболівальників «Дніпра», які палили фаєри на стадіоні.

 Зокрема, одного фаната, який заліз на цифрове табло і скинув звідти фаєр, піддали адміністративному арешту на один день. «Суд» стався прямо на «Дніпро- Арені». Нагадаємо, що до матчу «Дніпро» – «Металіст» суддів запросили прямо на стадіон.

 Крім того, у фанатів «Металіста» було вилучено 86 шарфів, на яких були образливі написи на адресу і жителів Дніпропетровська, і «Дніпра», велика кількість піротехніки, маски з прорізами.

 «Всю піротехніку нам витягти не вдалося, так як фанати ховали її в інтимних місцях», – розповів Володимир Седлецький.

 Нагадаємо, що сьогодні керівництво Прем’єр – ліги винесло рішення по вчорашньому матчу «Дніпро» – «Металіст». Як стало відомо, матч буде дограний.

 За матеріалами: comments.ua

Читайте також: