fbpx
Футбол

Михайло Фоменко про матч «Дніпро» – «Металіст»: Нехай розбираються, хто має рацію, а хто винен

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко висловив свою думку щодо подій у матчі «Дніпро» – «Металіст», про які сьогодні говорить вся футбольна Україна. Те, що відбулося перед початком другого тайму цього матчу – довге відключення світла на стадіоні – нова подія для українського футболу, а тому тема цікава, і чим вся ця історія закінчиться, без сумніву, теж цікаво.

Але, повернемося до слів наставника жовто-синьої дружини Михайла Фоменка. «Думаю, всім сподобався перший тайм цього матчу. Щодо самовіддачі та руху у мене немає претензій до гравців, а як склався б другий тайм – невідомо». Михайло Фоменко висловив упевненість, що на стадіонах необхідно мати таку апаратуру, яка «дала б змогу підтримувати електропостачання у таких ситуаціях».

А щодо взаємин між «Дніпром» і «Металістом» Михайло Фоменко заявив наступне: «Нехай розбираються, хто має рацію, а хто винен. Коли гравці прибувають до табору збірної, зовсім інші стосунки… Національна збірна – це як сім’я. Тут не можна з’ясовувати стосунки між собою».

Нагадаємо, що під керівництвом Михайла Фоменка збірна України від 11 жовтня зіграє матч у рамках відбірного турніру на чемпіонат світу-2014 з національною командою Польщі.

За матеріалами: УНН 

Читайте також: