fbpx
Футбол

«Металіст» просить переглянути рішення дирекції Прем’єр-ліги про догравання матчу з «Дніпром» і не створювати небезпечного прецеденту

 На офіційному сайті харківського «Металіста» з’явилася заява, в яій клуб прокоментував прийняте дирекцією української Прем’єр – ліги рішення дограти перерваний вчора матч «Дніпро» – «Металіст». У «Металісті» звертають увагу на неприпустимість подібних ситуацій, оскільки вважають, що в даному випадку, рішення дограти матч «порушує Регламент Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об’єднання професійних футбольних клубів України «Прем’єр -ліга» сезону 2013/2014 рр.».

 У заяві «Металіста» зазначено, що делегат матчу «не згадував про будь-який форс – мажор, а, навпаки, чітко вказав, що працівники стадіону не змогли запустити систему резервного енергозабезпечення». Відзначається  що заяву ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго», в якій йдеться, що «проблем з електроенергією на підстанції, що забезпечує харчування стадіону, не було – проблема зосереджена виключно на стадіоні «Дніпро- Арена», працівники якого не змогли забезпечити безперервне енергозабезпечення ні по основному джерелу, ні по резервному».

 У «Металісті» кажуть, що «відключення освітлення створило серйозну загрозу безпеки для учасників матчу, офіційних осіб та вболівальників, присутніх на стадіоні».

 Відзначена в заяві «Металіста» і ситуація з запаленими на стадіоні «Дніпро- Арена» фаєрами та використанням петард.

 Футбольний клуб «Металіст» «закликає органи футбольного правосуддя детально розібратися в ситуації, переглянути рішення Дирекції Прем’єр – іги щодо матчу «Дніпро»-«Металіст» і не створювати небезпечний прецедент».

 За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: