fbpx
Шоу-бізнес

Елізабет Херлі розповіла про своє ставлення до дітей

 Трохи менше місяця тому актриса Елізабет Херлі підтвердила інформацію про свій розрив з нареченим Шейном Уорном. Тепер же 48 – річна актриса спростувала чутки, якими спекулювали багато ЗМІ, що стосуються того, що вона має намір завести дитину з колишнім коханим.

 Елізабет написала в Твіттері: «Всупереч сміховинним повідомленнями. Сім’я, друзі, і фоловери, я, звичайно ж, не намагаюся мати дитину… Неймовірно». Незважаючи на той факт, що колишні кохані не мають наміру повертатися один до одного і розширювати свою сім’ю, вони все ж підтримують дружні стосунки.

 Так, наприклад, Шейн Уорн у жартівливій формі відповів на пост Елізабет Херлі, написавши: «Я думав, що ми збиралися завести трійню? ? ? Хахаха».

 Також, відразу ж він додав, що бажає Елізабет Херлі удачі на зйомках нового американського телешоу «The Royals». Раніше Шейн Уорн також відправляв Елізабет Херлі повідомлення – останній запис на адресу актриси з’явився на сторінці чоловіка в Твіттері три дні тому. Тоді Шейн похвалив актрису за те, що вона очолила кампанію проти раку грудей, яку щорічно проводить корпорація «Estée Lauder».

 За матеріалами: HELLO!

 

Читайте також: