fbpx
Політика

Голова Чечні Рамзан Кадиров побажав Путіну міцного здоров’я

 Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров звернувся до президента Росії Володимира Путіна з вітальною промовою, пов’язаною з Днем народження російського лідера. Рамзан Кадиров привітав президента від імені всього чеченського народу, опублікувавши дане привітання на своїй сторінці в Instagram.

 «Шановний Володимире Володимировичу Путін! Від себе, і від імені всього чеченського народу вітаю Вас з Днем народження. Бажаю вам щастя, благополуччя, міцного здоров’я, успіхів у Вашій роботі. Саме під вашим керівництвом наша Батьківщина зайняла гідне місце серед світових держав!», – передається у вітальній промові.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 До заслуг Володимира Путіна Рамзан Кадиров відніс знищення міжнародного тероризму на території Чеченської Республіки. Також Кадиров підкреслив, що саме Чечня стала однією з найуспішніших регіонів Російської Федерації, що розвиваються.

 «Ще раз підкреслюю, що все це – досягнуто завдяки Вашій діяльності. Ми щиро вдячні Вам за все, що Ви робите для нашого народу», – підсумував голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: