fbpx
Футбол

ФК «Дніпро» відповів ФК «Металіст» і передав «полум’яний футбольний привіт»

 Сьогодні ми повідомляли про те, як харківський «Металіст» відреагував на прийняте дирекцією української Прем’єр – ліги рішення дограти перерваний вчора матч 12 – го туру УПЛ «Дніпро» – «Металіст». Нагадаємо, що харківський клуб закликав органи футбольного правосуддя «детально розібратися в ситуації, переглянути рішення дирекції Прем’єр – ліги щодо матчу «Дніпро»-«Металіст»і не створювати небезпечний прецедент».

 Також нагадаємо, що матч «Дніпро» – «Металіст» після першого тайму не був продовжений у зв’язку з відключенням світла на «Дніпро- Арені». До цього моменту «Дніпро» вигравав у «Металіста» з рахунком 2:1. 

 Футбольному клубу «Металіст» відповіли у дніпропетровському «Дніпрі». На офіційному сайті команди з берегів Дніпра з’явилося повідомлення, в якому говориться наступне: «Написати цей лист нас змусило ваше сьогоднішнє звернення до КДК ФФУ». У повідомленні дніпропетровського «Дніпра» сказано, що ще добу тому «Металіст» наполягав на тому, що «медалі потрібно заробляти на полі, а не в кабінетах», а сьогодні, на думку дніпропетровського клубу, звернувшись до КДК ФФУ, «Металіст» «знову змінив своїм переконанням».

 «Ще добу тому ви ратували за те, щоб залишатися в рамках виключно спортивного протистояння, але сьогодні поспішно відмовилися від ваших "непохитних принципів"», – йдеться в заяві «Дніпра».

 У заяві дніпропетровського клубу також сказано, що представники «Металіста» згадали про регламент сьогодні, у спробах «змінити те, що не влаштовує рахунок на табло на комфортнішу технічну перемогу, а не вчора, в черговий раз випускаючи на поле тільки трьох футболістів, які мають право грати за збірну України».

 «Ваше наполегливе бажання заробити три очки в кабінетній війні, а не на футбольному полі зайвий раз підкреслює, що поняття Fair Play та ФК «Металіст» є абсолютно несумісними», – підкреслили в «Дніпрі» і передали «Металісту» «полум’яний футбольний привіт» .

 За матеріалами: fcdnipro.ua

Читайте також: