fbpx
Шоу-бізнес

Кліпи Майлі Сайрус і Ріанни розкритикували

 Легендарна британська співачка Енні Леннокс обрушилася з  критикою на молодих виконавиць Майлі Сайрус і Ріанну.

Ріанна і Майлі Сайрус, які останнім часом стали самовиражатися не тільки за рахунок своїх пісень, але і через оголення, все частіше стали потрапляти в немилість більш досвідчених колег по сцені. Так, до когорти незадоволених долучилася і Енні Леннокс.

Днями вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook запис, в якому розкритикувала молодих виконавиць, що оголюються на сцені і перед камерою. Обурення Енні Леннокс викликали останні виступи та кліпи як Майлі Сайрус, так і Ріанни. Енні Леннокс написала: « Мушу сказати, що я стривожена і збентежена недавнім напливом відверто сексуальних виступів і відео. Ви знаєте, про кого я кажу. Здається очевидним, що деякі звукозаписні компанії торгують стильною порнографією з музичним супроводом».

Співачка припустила, що доти, доки сексуальний контент буде купуватися, його продаватимуть з метою отримання прибутку. Енні Леннокс також додала, що її засмучує необхідність спостерігати за тим, як низько дозволяють собі занижувати свою планку самі артисти, опускаючись до приниження своєї власної гідності.

Нагадуємо, що наприкінці серпня Майлі Сайрус наробила чимало шуму, виступивши на церемонії вручення премії MTV Video Music Awards. Ріанна ж, випустивши кліп на композицію «Pour It Uр», уславилася настільки вульгарно-відвертою, що викликала обурення навіть своїх шанувальників.

Майлі Сайрус MTV Video Music Awards 2013 (Відео):

Ріанна – Pour It Up (Відео):

Читайте також: