fbpx
Політика

Верховна Рада цього пленарного тижня планує розглянути три євроінтеграційних законопроекти

Поточного парламентського тижня Верховна Рада планує розглянути три євроінтеграційних законопроекти, найважливішим з яких є проект № 2522а «Про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів (внесений 4 липня 2013 року, спрямований на висновок Конституційного суду України від 5 вересня 2013 р.)». Цей законопроект планується розглянути в четвер, 10 жовтня. Про це спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив сьогодні, 7 жовтня, під час погоджувальної ради з керівниками депутатських груп і фракцій.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім того, глава парламенту закликав народних обранців активніше працювати на пленарних засіданнях, оскільки до порядку денного включається безліч питань, але нардепи не встигають їх усі розглянути через те, що в сесійній залі постійно лунають «репліки, образи, відбувається з’ясування стосунків». Також Володимир Рибак попросив нардепів першою справою у вівторок, 8 жовтня, прийняти порядок денний на поточну сесію, оскільки досі це питання залишається відкритим.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: