fbpx
Шоу-бізнес

Джош Дюамель привчає новонародженого сина до футболу

  Американський актор Джош Дюамель, який нещодавно став щасливим батьком, вже докладає зусиль до виховання свого новонародженого сина. Наприклад, актор вже вчить свого маленького сина Ексла дивитися свій улюблений американський футбол.

У неділю Джош Дюамель опублікував в соціальній мережі Instagram фотографію з малюком, яку підписав так: «Збираюся подивитися футбол з моїм маленьким хлопцем». На знімку розпатланий Джош Дюамель лежить на подушці, а у нього на грудях примостився маленький Ексл з соскою в роті. При всьому цьому Джош Дюамель був одягнений у сорочку в тонку рожеву смужку, а синок загорнутий в яскраво-рожеву ковдрочку.

Нагадуємо, що Джошу Дюамелю сина подарувала його дружина, знаменита співачка Ферджі. Малюк Ексл Джек Дюамель з’явився на світ 29 серпня 2013 року . Батьки в такому захваті від свого малюка, що з величезним задоволенням діляться його фотографіями в соціальних мережах.

До слова, Джош Дюамель з 2009 року одружений на співачці Ферджі (Стейсі Енн Фергюсон). В одному з інтерв’ю співачка зізнавалася, що Джош був готовий завести з нею сім’ю вже після першого побачення. Тоді вона і вирішила, що з актора вийде відмінний батько.

Читайте також: