fbpx
Політика

В опозиції не розуміють, чому у ВР відкладається розгляд соціальних законопроектів

Відомий в Україні політичний і громадський діяч, голова комітету українського парламенту у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич заявив про проблему, яка склалася у Верховній Раді щодо деяких соціальних законодавчих ініціатив. Валерій Сушкевич, що представляє опозицію звернув увагу на те, що в українському парламенті досить-таки тривалий час відкладається розгляд законопроектів, щодо соціальних питань.

«Я не розумію, чому вже три тижні відстрочується розгляд соціальних законопроектів?», – таке питання голови комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів наводить сьогодні офіційний сайт «Батьківщини». Заява Валерія Сушкевича прозвучала на Погоджувальній раді лідерів комітетів і фракцій українського парламенту. Політик підкреслив, що «спочатку законопроекти вносяться до порядку денного, а потім зникають».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Валерій Сушкевич розповів, що на поточному тижні до порядку денного не були включені законопроекти про надання соціальної допомоги дітям-інвалідам, а також законопроекти про надання допомоги сім’ям афганців та про внесення змін до закону про загальнообов’язкове пенсійне страхування. Політик вважає, що парламенту терміново необхідно розглянути законопроект № 2623, щодо гуманітарної допомоги. «Сьогодні допомога не доходить людям, які її потребують», – підкреслив Валерій Сушкевич.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: