fbpx
Політика

Всі депутати повинні попросити у Януковича помилувати Тимошенко – Яценюк

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк звернувся з проханням до представників інших політичних сил у Верховній Раді підтримати опозицію і підписати спільне клопотання до президента Віктора Януковича про підтримку помилування екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Про це Арсеній Яценюк заявив у понеділок, 7 жовтня, на погоджувальній раді з керівниками депутатських груп і фракцій Верховної Ради.

«Для того щоб допомогти Віктору Януковичу вирішити це питання щодо Тимошенко, ми пропонуємо, щоб члени українського парламенту підписали клопотання про підтримку заяви місії Кокса та Кваснєвського щодо помилування Юлії Володимирівни» , – зазначив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Арсеній Яценюк нагадав, що підготовка до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом знаходиться на завершальній стадії, і до листопада необхідно вирішити питання Юлії Тимошенко. Опозиціонер сподівається, що саме сьогодні Віктор Янукович під час свого візиту до Польщі розповість польським, німецьким і італійським колегам яким чином Україна має намір виконати вимоги Європи, зокрема і пов’язані з Тимошенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, 4 жовтня наглядова місія Європарламенту в особі Пета Кокса та Александра Кваснєвського звернулися до президента України Віктора Януковича з офіційним клопотанням про помилування екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: