fbpx
Новини світу

Брата віце-прем’єра РФ затримали за привітання Путіна

 Брат віце – прем’єра Аркадія Дворковича – бізнесмен Михайло Дворкович – затриманий сьогодні в Москві при спробі привітати з Днем ​​народження президента Росії Володимира Путіна.

 Дворкович написав у своєму Twitter, що хотів за допомогою повітряних куль запустити в повітря плакат з написом «З Днем ​​народження, Ультралорд!». Співробітники правоохоронних органів визнали цю акцію несанкціонованим мітингом, затримали Дворковича і більше трьох годин без пред’явлення звинувачень протримали у відділенні внутрішніх справ московського району Хамовники.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 Разом з Михайлом Дворковичем у вітальній акції брав участь творець проекту «Суперпутін» Сергій Каленик. Він був затриманий разом з ініціатором заходу.

 Михайло Дворкович у минулому був керівним співробітником девелоперської компанії «Міракс Груп». Активіст – затятий прихильник існуючої влади і жорсткий критик опозиції.

 Сергій Каленик відомий в інетрнет – співтоваристві під ніком shlyahtich. Минулого року, в день ювілею Володимира Путіна, він вивісив на одному з будинків у центрі Москви плакат із зображенням президента в окулярах і написом «Добре, що ти прийшов! З Днем ​​народження!».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: