fbpx
Спорт

Бій Кличка і Повєткіна встановив рекорд за кількістю телеглядачів

 Телевізійна трансляція бою між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним встановила рекорд сезону за кількістю глядачів. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на інформацію компанії TNS Russia.

 За даними компанії TNS Russia, в цілому по Російській Федерації рейтинг трансляції боксерського поєдинку перевищив 9%. Всього бій подивилися 5,4 мільйона жителів Росії. У Москві телевізійний рейтинг бою Повєткіна і Кличка виявився ще більшим. У загальній складності, бій в російській столиці на Першому каналі в прямому ефірі подивилися 1,6 мільйона чоловік (в розрахунок бралася лише аудиторія старша від 18 років). Рейтинг телетрансляції в столиці склав близько 14 %, а частка аудиторії – приблизно 41%. Найбільшою популярністю трансляція бою користувалася у телеглядачів у віці від 25 до 54 років.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Як відзначають журналісти, настільки великі показники популярності телевізійних трансляцій в останній раз були зафіксовані ще в минулому році під час показів ігор чемпіонату Європи з футболу.

 Бій між Повєткіним і Кличком відбувся в спортивному комплексі «Олімпійський» 5 жовтня. За підсумками 12 – раундового протистояння рішенням суддів переможцем був визнаний Володимир Кличко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: