fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Скорикова пояснила, чому стала рідше показувати свого сина

Останнім часом шанувальники почали дорікати коханій знаменитого російського пластичного хірурга, героя шоу «Холостяк -3» Андрія Іскорнева Ірині Скориковій за те, що заради коханої людини вона відмовилася від маленького Тиші. Адже раніше дівчина стверджувала, що підпускати близько свого синочка до Андрія Іскорнева вона не готова.

Так, вони спілкуються, нерідко бачаться, але жити втрьох вони поки не готові. Та й відстань у цьому питанні відіграє важливу роль. Як відомо, Андрій Іскорнев живе і працює в Москві, а його кохана – у Києві. Однак фанати впевнені, що заради любові дівчина кинула напризволяще свого синочка і тепер він живе окремо від своєї мами. Більше того, останнім часом вона все рідше почала викладати фотографії Тиші в соціальній мережі. Але Ірина Скорикова спростувала всі чутки, назвавши їх нелюдськими. Також дівчина пояснила, чому Тиша став рідше фігурувати на її сторінках у соціальних мережах.

«Люди! Хто Вам сказав, що Тиша живе окремо?!?! Зупиніться і не пишіть дурниць! Ніколи в житті я не віддам свою дитину НІКОМУ! А фото його я не виставляю тому, що не хочу зайвий раз давати привід для обговорення не зовсім адекватній аудиторії, яка пише всяку маячню! Ось і все!», – написала Ірина Скорикова на своїй сторінці «ВКонтакте».

Читайте також: