fbpx
Футбол

«У нас не було ніяких надзавдань, ми просто атакували», – Чигринський

Захисник донецького «Шахтаря» Дмитро Чигринський поділився своєю думкою про вчорашню перемогу над київським «Арсеналом» у матчі 12-го туру УПЛ. Нагадаємо, що вчора «гірники» на «Донбас – Арені» розгромили київський «Арсенал» з рахунком 7:0.

Дмитро Чигринський зазначив, що «Шахтар» показав хорошу гру в матчі проти «Манчестер Юнайтед». Завдяки цьому у команди був хороший настрій після матчу в Лізі чемпіонів.

«Тому нам з "Арсеналом" легко гралося. Вчора зійшлося багато факторів, тому все виходило, і у ворота суперника залітали просто неймовірні голи», – додав українець.

За його словами, «Шахтар» зміг використовувати два гольових моменти в кінці першого тайму, що дуже допомогло команді.

«Ну, а другий тайм ми грали вже на куражі, київський "Арсенал" розклеївся і пропустив сім голів від нас», – підкреслив захисник «Шахтаря».

Дмитро Чигринський додав, що він легко увійшов у гру після першого тайму, все було нормально. За словами захисника, особливої ​​роботи в матчі з «Арсеналом» у нього не було. Українець порівняв навантаження у вчорашньому матчі з «канонірами» з звичайним тренуванням.

«Ми не оборонялися, у нас не було ніяких надзавдань, ми просто атакували», – додав захисник.

На питання про те, що він вже давно не грав в парі з Ракицьким, Чигринський відповів: «Ви так говорите, ніби ми з Яриком в різних командах тренуємося. У нас же є загальний тренувальний процес».

Крім того, він відповів на питання, чому капітанська пов’язка не перейшла йому після заміни Даріо Срни.

«Мені якось дивно про це говорити. У нас Луїс Адріано – віце -капітан, як я розумію, і Ярик теж. Як ви бачили, Луїса Адріано на полі не було, тому все логічно», – підсумував Чигринський.

Раніше свої коментарі щодо вчорашнього матчу з «Арсеналом» дав інший гравець донецького «Шахтаря» – Тарас Степаненко.

За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: