fbpx
Футбол

«У грі новачків “Динамо” простежується нестабільність», – Ващук

Екс-захисник київського «Динамо», а нині – спортивний директор «Арсеналу» Владислав Ващук поділився своєю думкою щодо ситуації в таборі «біло-синіх». Крім того, Владислав Ващук дав свій прогноз на матч «Динамо» – «Металург» (Донецьк). На думку екс-футболіста «Динамо», столична команда сьогодні обіграє донецький «Металург».

Звичайно ж, коли у команди постійно йде втрата очок, то ситуація розжарюється, адже всі в «Динамо» звикли до перемог. Ващук нагадав, що влітку в київське «Динамо» прийшло чимало нових футболістів, яким ще належить зігратися, однак для цього потрібен час.

«Зараз же в їхній грі простежується нестабільність», – підкреслив спортивний директор «Арсеналу».

Вся проблема гри «Динамо» в тому, що «команда бігає, а от в технічному плані не оснащена».

«Футболістів у нас багато, але якість гри від цього кращою не стає», – додав екс-захисник «Динамо».

Крім того, Ващук впевнений в тому, що у фізичному плані донецький «Металург» буде добре готовий у матчу. На думку Ващука, для футболістів тижня на відновлення цілком достатньо.

«Наш чемпіонат став непередбачуваний – це вже приємно», – міркує екс-гравець «біло-синіх».

Зараз будь-яка команда в Україні може відібрати очки у сильних клубів. Щодо «біло-синіх», додав Ващук, то «ми завжди дивилися і дивимося на київське "Динамо" в очікуванні перемоги». Новачкам «Динамо», повторив Ващук, потрібен якийсь час. На його думку, не кожен іноземний футболіст, приходячи в новий клуб, відразу ж "просочується його духом" і не відразу звикає до вимог тренерів.

«Бажаю удачі киянам, і щоб все обійшлося без травм», – підсумував Владислав Ващук.

Раніше Ващук розповів про ситуацію в київському «Арсеналі». Зараз як і раніше невідомо, чи залишиться «на плаву» київський клуб.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: