fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва поцілувалася з Євгеном Папунаішвілі на очах у всієї Росії

Телеведуча Альона Водонаєва і її партнер Євген Папунаішвілі вже кілька тижнів поспіль утримують лідируючі позиції в шоу «Танці з зірками». Заради перемоги у проекті дівчина готова трудитися не шкодуючи себе і своїх сил. Багато часу разом з Євгеном Папунаішвілі вона проводить у танцювальному залі. Шанувальники вирішили, що репетиції дуже зблизили молодих людей, і вони закохалися один в одного.

Щоправда, самі молоді люди до останнього заперечували свій роман. Однак в останньому ефірі шоу «Танці з зірками» Альона Водонаєва поцілувалася з Євгеном Папунаішвілі на очах у тисяч глядачів. Після цього телеведуча розговорилася.

«Господи, що зі мною коїться, не передати словами. Сьогоднішній танець для мене був дуже особливим… Я з розуму зараз зійду від почуттів та емоцій, які я пережила в цьому танці, адреналіну і мурашок, які носяться всередині мене… Казка якась відбувається. Я сама у все це не вірю. Я щаслива. А Женя з сьогоднішнього дня став найголовнішим чоловіком у цій казці. Спасибі тобі, мій геній!», – зізналася Водонаєва у своєму Instagram .

Альона Водонаєва та Євген Папунаішвілі (відео):

Читайте також: