fbpx
Без категорії

Масова зарядка “День чемпіона” пройшла на Оболонській набережній

 Сьогодні, 6 жовтня, на Оболонській набережній відбулася масова спортивна акція «День Ч», відома під іншою, більш популярною назвою – «День чемпіона».

Ініціатором акції «День Ч», яка вперше пройшла 30 вересня 2012 року, виступив Денис Силантьєв (український плавець, заслужений майстер спорту з плавання, чемпіон світу, чемпіон Європи, чотириразовий володар Кубка світу з плавання; срібний призер Олімпіади в Сіднеї). Слід зазначити, що сьогоднішня акція пройшла завдяки підтримці ТМ Vitrium та Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Торік на Оболонській набережній зібралися більше 15 000 осіб. Торішня зарядка була занесена в українські та міжнародні книги рекордів як наймасовіша зарядка.

Денис Силантьєв під час спілкування з пресою говорив про те, що на території нашої країни немає нормальних умов для тренувань не тільки для людей, які професійно займаються спортом, але немає навіть елементарних умов, щоб прості люди могли позайматися на вулиці. Незважаючи на все це, Денис Силантьєв вважає, що українці – фізично розвинена нація. «Якби спортсмени з інших країн тренувалися в тих же умовах, що й українські спортсмени, то я впевнений, що вони ніколи не домоглися б таких високих результатів», – сказав Денис Силантьєв.

Сьогодні на Оболонській набережній був встановлений «зоряний подіум», на якому відомі люди країни, серед яких були Денис Силантьєв, Аліна Гросу, Дядя Жора, Сергій Симак, Євгенія Власова, група Vroda та інші зірки, на власному прикладі показали, що вести здоровий спосіб життя необхідно для кожної людини. Вони пообіцяли докласти всіх зусиль для того, щоб на Оболонській набережній збиралося якомога більше людей і був встановлений новий рекорд.

Читайте також: