fbpx
Спорт

Представник РПЦ про поразку Повєткіна: «Ні за які спортивні досягнення не можна платити своєю душею»

Вчорашній боксерський поєдинок у Москві між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним ще довго буде обговорюватися. Нагадаємо, що Володимир Кличко впевнено переміг Олександра Повєткіна і, як каже нам статистика, український боксер, що домінував протягом усіх 12-ти раундів поєдинку, згідно з інформацією телеканалу HBO, завдав своєму супротивнику 139 точних ударів в голову.

Поразка росіянина Олександра Повєткіна прокоментував ієромонах Димитрій (Першин), який є главою Місіонерської комісії при Єпархіальній раді Москви. На думку представника РПЦ, Олександру Повєткіну необхідно було «Не руни наколювати, а тренуватися».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За словами ієромонаха Димитрія, які наводять сьогодні ЗМІ, Олександр Повєткін, що говорив на початку свого спортивного шляху про православ’я, «потім став адептом неоязичництва, у чому переконують його свіжі рунічні татуювання та сварожа пісенька, під яку він іноді виходить на ринг».

Головною помилкою спортсмена, як підкреслює голова Місіонерської комісії при Єпархіальній раді Москви, є наступна: «Перемогу не можна добувати за будь-яку ціну… Ні за які спортивні досягнення не можна платити своєю душею. Не кожну енергію можна впускати у свій внутрішній світ».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: