fbpx
Футбол

«Динамо» (Київ) – «Металург» (Донецьк) 9:1: столичний кошмар для донецького клубу

Коли грають клуби з верхньої частини турнірної таблиці УПЛ, складно припустити, що одна команда може виграти у іншої з різницею у вісім м’ячів. Київське «Динамо» і донецький «Металург» нещодавно грали один з одним у Кубку України. У тому матчі столична команда невпевнено, але все ж виграла, а тому від сьогоднішнього поєдинку вболівальники чекали серйозної боротьби, якої, в результаті, не вийшло. Підопічних Олега Блохіна у 12-му турі УПЛ в матчі проти донецького «Металурга» в буквальному сенсі прорвало. Столична команда виграла у гостей з Донецька з рахунком 9:1.

У 12-му турі, нагадаємо, відбулися два донецько-київських протистояння. Вчора «Шахтар» на «Донбас-Арені» приймав київський «Арсенал», і команда зі столиці Донбасу впевнено виграла з рахунком 7:0. А сьогодні все склалося з точністю до навпаки. Клуб з Донецька – «Металург», розгромили у Києві.

Можливо, київське «Динамо» виходить з кризи, і дев’ять м’ячів у ворота донецького «Металурга» стануть тим початком, який буде мати своє успішне продовження для команди Олега Блохіна. За «Динамо» сьогодні хет-триком відзначився Бельханда (один з голів якого після комбінації за Мбокані був особливо гарний), дублі оформили Андрій Ярмоленко та Ленс, а по одному голу у ворота донецького «Металурга» забили Аруна і Мбокані.

Відзначимо, що починаючи з 20-ї хвилини матчу донецький «Металург» грав у меншості – з поля був видалений Лазич.

Фото: sport -express.ua

Читайте також: